STOMKON söker Erfaren byggkonstruktör med placering i Västerås

674 71 Valona TM

STOMKON har funnits sedan 1998 och har under åren expanderat och utvecklats till en välrenommerad konstruktionsbyrå med ett 60-tal medarbetare. Vi sitter i fördelade på våra fyra fräscha kontor i Västerås, Enköping, Göteborg och Malmö.
 Företagets styrka är att kunna erbjuda en totalprojektering från grundläggning, via olika typer av stommar som platsgjutna betongstommar, hel Prefab, betongstommar, skalbetongväggar och plattbärlag, stålstommar, trästommar och murade stommar m.m. Men även alla typer av stomkompletteringar som behövs för en komplett projektering av t.ex. vårdbyggnader, flerbostadshus, skolor, badanläggningar, industrier mm. Företagets motiverade medarbetare med varierande ålder, kompetens och bakgrund gör att vi kan erbjuda kunden hög kompetens, kvalitet och kapacitet. Vi utför idag med stolthet små och stora uppdrag i hela Sverige.

För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Varför vi nu söker en erfaren byggkonstruktör till vårt kontor i Västerås.

Företag: STOMKON
Befattning: Konstruktör
Placeringsort: Västerås
Sista ansökningsdag: 15 april 2019

Om rollen
Som konstruktör arbetar du i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och beräkningsunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Ditt fokus kommer att vara att ta fram konstruktionsberäkningar, materialspecifikationer, tillverknings- och montageritningar för specifika projekt. Du ser till att tekniska lösningar följer standarder och är kostnadseffektiva. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från beräkning till att även utarbeta dokument och ritningar så att de följer STOMKONs kvalitet- och miljösystem samt gällande normer och regler. Vi arbetar tillsammans, i små projektgrupper, för att kunna lämna handlingar med hög kvalitet och i rätt tid. Grupperna hanterar ofta flera projekt i olika skeden för att säkerställa en jämn arbetsbelastning.

Om dig
Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning bygg eller konstruktion. Du har minst 5 års erfarenhet av konstruktionsberäkningar, främst inom allmän konstruktion, har du dessutom erfarenhet från Prefab konstruktioner är det meriterande. Du har kunskap om vilken nivå som efterfrågas på arbetet och du har en god förståelse för arbetet bakom framtagandet av ritningar och handlingar. Du har erfarenhet av att arbeta i 3D (Revit eller Tekla).

I ditt arbete är du noggrann, resultatinriktad, har ett problemlösande förhållningssätt och du trivs med att arbeta mot deadlines. För att bli framgångsrik hos oss är du självgående, strukturerad och delar gärna med dig av din kunskap. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås. Resor kan förekomma och då främst till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ansök idag
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona AB. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Erfaren konstruktör STOMKON” skickas till cv@valona.se. Urval samt intervjuer sker löpande. Ansök senast 2019-04-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alva Wesslen 0705941015 alt. alva.wesslen@valona.se.