MVB söker Platschef till Stockholm

150 66 Valona TM

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag som projektutvecklar och utför såväl små som riktigt stora byggprojekt. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Stockholm, Göteborg Skåne och Trestadsregionen.  MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate, ANLAB och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.  

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Stockholm med en Platschef.  

Företag: MVB
Befattning: Platschef
Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 30 juni 2019

Din roll hos oss

Som platschef har du en central roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen från byggstart till besiktning. Du arbetar i nära samarbete med entreprenadingenjörer och arbetsledare. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra. Med ditt goda ledarskap skapar du engagemang för projektet.

Om Dig

Vi söker dig som idag arbetar som platschef eller har minst fem års erfarenhet från ledande roll inom byggbranschen. Du har med fördel en bakgrund inom ROT och har erfarenhet av att arbeta i större projekt. Med ditt strukturerade arbetssätt och förmåga att se till helheten når du bästa resultat. Du är intresserad av affärer samt kund- och resultatfokuserad. Du är en erfaren ledare som ser möjligheter och har inställningen att problem är till för att lösas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare. Tjänsten har sin placering på vårt Stockholmskontor.

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Platschef  MVB” skickas till cv@valona.se. Rekryteringsansvarig är Alva Wesslen på 070 594 10 16. Vi söker flera platschefer varför vi genomför intervjuer löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 juni 2019.