MVB söker Arbetsledare till Region Mälardalen

150 66 Valona TM

MVB har för branschen levererat anmärkningsvärt höga resultat under de senaste 10 åren och är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Mälardalen med arbetsledare.

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Stockholm, Göteborg, Skåne och Trestadsregionen. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate, ANLAB, Svenska Solcellsparker och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm. 


Företag: MVB
Befattning: Arbetsledare
Placeringsort: Eskilstuna med omnejd.
Sista ansökningsdag: 30 mars 2019.

Din roll hos oss

Som arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektets mål uppnås. Ditt arbetslag består av engagerade yrkesarbetare som du leder i den dagliga produktionen mot uppsatta projektmål. Du är länken mellan yrkesarbetare, underentreprenörer och platschef. Det innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ i rollen för att lyckas. Du har din placering i Eskilstuna.

Om dig

Du har flera års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom bygg med en byggteknisk utbildning. Du är en ledare med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Med ditt engagemang inspirerar du såväl yrkesarbetare, leverantörer, entreprenörer som kunder. Vidare har du väl utvecklad problemlösningsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och tycker om god ordning och reda.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare.

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Arbetsledare MVB Eskilstuna” skickas till cv@valona.se. Rekryteringsansvarig är Maria Martell 070 594 10 16. Urval sker löpande, så vänta ej med din ansökan, dock är sista ansökningsdag 30 mars 2019