MVB ÖST söker Arbetsledare till Stockholm och Eskilstuna

150 66 Valona TM

M MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag som projektutvecklar och utför såväl små som riktigt stora byggprojekt. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Stockholm, Göteborg Skåne och Trestadsregionen. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

MVB är i en spännande fas av stark expansion och växer nu i Stockholm och Mälardalen – Vi söker Arbetsledare till Stockholm och Eskilstuna med omnejd. 


Företag: MVB Öst
Befattning: Arbetsledare
Placeringsort: Stockholm och Eskilstuna med omnejd.
Sista ansökningsdag: 30 april 2018.

Din roll hos oss

Som arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektets mål uppnås. Ditt arbetslag består av engagerade yrkesarbetare som du leder i den dagliga produktionen mot uppsatta projektmål. Du är länken mellan yrkesarbetare, underentreprenörer och platschef. Det innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ i rollen för att lyckas. Du har din placering i Eskilstuna alternativt i Stockholm.

Om dig

Du har flera års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom bygg med en byggteknisk utbildning. Du är en ledare med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Med ditt engagemang inspirerar du såväl yrkesarbetare, leverantörer, entreprenörer som kunder. Vidare har du väl utvecklad problemlösningsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och tycker om god ordning och reda.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare.

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Arbetsledare MVB Eskilstuna” skickas till cv@valona.se. Rekryteringsansvarig är Lowi Nikaj på 070 594 10 74. Vi söker flera arbetsledare varför intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april 2018.