MVB söker Platschef till Region Mälardalen

190 70 Valona TM

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är totalt 750 medarbetare med lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg och Västra Götaland. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, som är Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate, ANLAB och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

MVB har för branschen levererat anmärkningsvärt höga resultat under de senaste 10 åren och är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Mälardalen med en Platschef.

Platschef till Region Mälardalen

Företag: MVB
Befattning: Platschef Region Mälardalen
Placeringsort: Eskilstuna.
Sista ansökningsdag: 30 mars 2019

DIN ROLL HOS OSS
Som platschef har du en central roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen från byggstart till besiktning. Du arbetar i nära samarbete med entreprenadingenjörer och arbetsledare. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra. Med ditt goda ledarskap skapar du engagemang för projektet.

OM DIG
Vi söker dig som idag arbetar som platschef eller har minst fem års erfarenhet från ledande roll inom byggbranschen. Du har tidigare arbetat i en större projektorganisation. Med ditt strukturerade arbetssätt och förmåga att se till helheten når du bästa resultat. Du är intresserad av affärer samt kund- och resultatfokuserad. Du är en erfaren ledare som ser möjligheter och har inställningen att problem är till för att lösas.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare. Tjänsten har sin placering i Eskilstuna.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”PC Region Mälardalen MVB” skickas till cv@valona.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Alva Wesslen på 070 594 10 16. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 mars.