MVB söker Arbetsledare till Stockholm

190 70 Valona TM

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är totalt 750 medarbetare med lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg och Västra Götaland. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, som är Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate, ANLAB och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.  

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Stockholm med en resultatinriktad arbetsledare. 

Arbetsledare, Stockholm

Företag: MVB
Befattning: Arbetsledare
Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 30 mars 2019

DIN ROLL HOS OSS
Som arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektmålen uppnås. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen är du länken mellan underentreprenörer och platschef vilket innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ för att lyckas i rollen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och värderar god ordning och reda. Du har en förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

VI ERBJUDER
Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett personligt brev med CV, märkt ”Arbetsledare MVB ÖST” skickas till cv@valona.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Alva Wesslen på 070 594 10 16. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 mars 2019.