MVB söker en Arbetschef Region Mälardalen

150 66 Valona TM

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är totalt 750 medarbetare med lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg och Trestadsregionen. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, som är Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

MVB har för branschen levererat anmärkningsvärt höga resultat under de senaste 10 åren och är i en spännande fas av stark expansion. MVB´s omsättning i Mälardalen är idag c:a 100 Mkr. Vi förstärker verksamheten med en etablering i Region Mälardalen och söker nu en affärsdriven Arbetschef.

Företag: MVB
Befattning: Arbetschef
Placeringsort: Västerås eller Eskilstuna
Sista ansökningsdag: Så snart som möjligt, senast 31 oktober

 

IN ROLL HOS OSS
Du kommer att vara med och bygga upp verksamheten inom ny- och ombyggnadsprojekt inom Region Mälardalen med fokus på Västerås och Eskilstuna.

Du får ett helhetsansvar för regionen vilket innebär att du bevakar och bearbetar marknad, utvecklar nya kundrelationer, leder projekt framgångsrikt mot uppsatta mål och säkerställer att kundens förväntningar uppfylls. Du ser möjligheterna i att förädla befintliga byggnader för att passa nya kunder och verksamheter. Du är ekonomiskt ansvarig för budget, prognoser och projektstyrning. Du är en modern ledare som ger rätt förutsättningar för platschefer och medarbetare att utföra sina uppdrag och du skapar engagemang samt delaktighet genom god kommunikation. Du rapporterar direkt till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

VEM ÄR DU
Du har relevant utbildning kompetens samt flera års erfarenhet från jämförbara befattningar i byggbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda parallella projekt med helhetsansvar, god marknadskännedom och du är en engagerad ledare som är van vid att ta ett stort affärsansvar. Du har ett stort kontaktnät i branschen och förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer. Du behärskar svenska språket flytande såväl i tal som skrift.

VI ERBJUDER
Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tjänstens placering blir enligt överenskommelse i Västerås eller Eskilstuna.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”AC Region Mälardalen MVB” skickas till cv@valona.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Grape på 070 594 10 16. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2017.