ANLAB söker Kalkylingenjör inom mark och anläggning

250 56 Valona TM

ANLAB är det unga mark- och anläggningsföretaget för Storstockholm. Vi utför allt ifrån projektering till schaktning och sprängning samt spont- och pålningsarbeten. Dessutom utför vi kompletta VA- och planeringsarbeten.

  ANLAB är en del av Gullringsbo Egendomar. Övriga bolag i gruppen är Torslanda Entreprenad, MVB Bygg, Svenska Hus, Foresty, Wangeskog Hyrcenter, Novi Real Estate. Sammantaget är Gullrinsbo Egendomar Sveriges största privatägda bygg- och fastighetsbolag som på traditionellt sätt inom koncernen bedriver fastighets-, husbyggnads-, anläggnings och byggmaskinrörelse. Läs mer om oss; www.anlab.se, www.abgullringsbo.se

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Stockholm med en Platschef.  

Företag: ANLAB
Befattning: Kalkylingenjör
Placeringsort:
Sista ansökningsdag: 2 augusti 2019

ANLAB är i en expansiv fas och vi söker nu en; 

Kalkylingenjör inom mark och anläggning

I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutande anbudsförfrågningar. Efter vunnet anbud bistår du regionchef och platschefer med planering och beredning inför produktionsstart och omarbetar anbudskalkyler till produktionskalkyler. Utöver ditt fokusområde kommer du även att stötta platschefer med kontraktshantering och ekonomiska avstämningar.  

Om Dig
Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av kalkylarbete, antingen i rollen som kalkylingenjör alternativt flera års erfarenhet som platschef eller arbetsledare med inriktning mark och anläggning. 

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet genom yrkeserfarenhet. För att trivas i rollen och i vår organisation stimuleras du av samarbete med duktiga medarbetare och du tycker om att ta ett stort eget ansvar. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet, när sådana situationer uppstår. Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande uppdrag i ett ungt företag som ingår i en välkänd och stabil koncern. Vi är starkt entreprenörsdrivna samtidigt som vi ges möjligheten att utvecklas i ett familjärt och inkluderande sammanhang. Vi har korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare. Tjänsten har sin placering i Bromma. 

Ansök idag
Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen med din ansökan som vi önskar senast 2 augusti. I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management och för frågor vänder du dig till Rekryteringsansvarig, Suzanne Falk, suzanne@valona.se, 070 594 10 16.

Ansök här; https://pnty-apply.ponty-system.se/essencehr?id=25